Albion Ademi PS Kemiin lainalle loppukaudeksi

PS Kemi on hankkinut Veikkausliigajoukkueeseensa loppukaudeksi 18-vuotiaiden maajoukkuehyökkääjä Albion Ademin, joka siirtyy PS Kemiin Turun FC Interistä loppukauden kattavalla lainasopimuksella.
-Lahjakas, nopea ja erittäin sähäkkä kaveri yksi vastaan yksi -tilanteissa. Hän tuo meidän laitapeliimme lisää vaihtoehtoja, kommentoi PS Kemin valmentaja Jari Åhman tulokasta.

Ademi on käytettävissä jo lauantain FC Inter -kotiottelussa. Åhman kuitenkin muistuttaa, ettei Ademi ole automaattisesti avauskoostumuksessa.
-Myös hänen pitää taistella paikkansa pelaavaan kokoonpanoon omilla esityksellään. Hän tietää tämän ja on tullut positiivisella ilmeellä mukaan joukkueeseen, Åhman painottaa.

Vuonna 1999 syntynyt Ademi on pelannut Veikkausliigassa tällä kaudella kolmessa ottelussa. A-nuorten SM-sarjassa hän on tehnyt kolme maalia yhtä monessa ottelussa ja antanut yhden maalisyötön. Alkukaudesta Suomen Cupissa hän pelasi FC Interin paidassa viidessä ottelussa, joissa hän teki kaksi maalia. U18-maajoukkueessa hän oli viimeksi keväällä Bulgaria -kaksoismaaottelussa. Kesäkuun alun Baltic Cupin hän missasi pienen loukkaantumisen vuoksi.

Ademi on TPS:n kasvatti. Hän pelasi seuran edustusjoukkueessa kymmenen ottelua Ykkösessä kaudella 2015 tehden kaksi maalia. FC Interiin hän siirtyi heinäkuussa 2016 ja pelasi ensimmäisen ottelunsa Veikkausliigassa viime syyskuussa ottelussa SJK – FC Inter. Albion on käynyt myös esittelemässä taitojaan Englannissa Manchester Unitedin, Manchester Cityn sekä Stoken organisaatioille.

TAKAISIN