HJK vastassa Karihaaran sametilla

PS Kemi lähtee huomenna katkaisemaan kolmen ottelun mittaista tappioputkeaan, kun Karihaaraan saapuu ”suurseura” HJK.

Tulosten valossa kemiläisten kolme edellistä ottelua ovat sujuneet synkissä merkeissä. Kolme tappiota maalierolla 2-10 ei kuitenkaan kerro koko totuutta. Viikko sitten Maarianhaminassa peliesitys oli varmasti parhaimpia Kuninkailta saarella nähtyjä, mutta pisteisiin ei sekään riittänyt.

HJK on aloittanut kauden odotetun vahvasti ja keikkuu sarjataulukossa ensimmäisenä neljällä voitolla, kahdella tasapelillä ja vain yhdellä tappiolla. Joukkueen sisäistä ja samalla sarjan maalipörssiä johtaa Alfredo Morelos. Nuori kolumbialainen on hurjassa vireessä ja maaleja miehen tililtä löytyy jo seitsemän. PS Kemin paras maalintekijä on Filip Valencic, tosin hänelläkin on koossa vain kaksi osumaa sarjapeleissä.

Kuninkailta sivussa ovat edelleen Räihä, Louste, Said Ahmed ja HJK-kasvatti Jama. Myös PS Kemin Jussi Aalto on aiemmin urallaan edustanut ”Klubia”. Faith Obilor puolestaan aloitti uransa Suomen kentillä Ykkösessä ja PS Kemissä kaudella 2011.

Ottelu alkaa kello 18 Karihaaran tekonurmella. S-Etukorttitarjouksena liput Prisman infosta ostettaessa viiden euron alennuksella (7-15v lasten lipuista alennus kaksi euroa). Kotivoittoa voit veikata osoitteessa pskemi.fi/veikkaus

TAKAISIN