Hyökkääjäkolossi Hakeem Araba PS Kemiin

Englantilainen hyökkääjä Hakeem Araba siirtyy PS Kemiin yksivuotisella sopimuksella, joka sisältää option toisesta vuodesta. 27-vuotias voimahyökkääjä on Peterborough Unitedin kasvatti ja on urallaan edustanut lukuisia seuroja Englannin alemmilla sarjatasoilla. Kotimaansa ulkopuolella 190-senttinen karpaasi on pelannut myös Kyproksen ja Kreikan pääsarjoissa. Miehen tähänastisen uran ehkäpä menestyksekkäin kausi nähtiin vuonna 2015, kun Araba pommitti Ruotsin Allsvenskanissa kahdeksan maalia Falkenbergs FF:n paidassa.

Viime kaudella Araba edusti Tanskan toisella sarjatasolla Nästved BK:a ja siirtyi kesällä Örgryte IS:n riveihin Ruotsin Superettaniin.
– Vahva, meritoitunut kärkipelaaja. Hän ei ole pelkästään target-pelaaja, vaan pystyy tekemään myös juoksuja linjan taakse. Araba tulee olemaan iso apu nuorelle joukkueelle, Jari Åhman kuvailee uutta kärkimiestään.

Araban myötä PS Kemillä on kasassa 21 pelaajasopimusta. Seuraava ottelu on kauden ensimmäinen oikea vierasottelu, kun Suomen Cupissa vastaan asettuu Kakkosen MuSa Porista. Peli alkaa sunnuntaina kello 18 ja on nähtävissä Ruudussa.

TAKAISIN