Infoa PS Kemin kotipelien pääsylipuista ja sisäänkäynneistä kaudella 2017

Sauvosaaressa pelattavien PS Kemin kotiotteluiden lipunmyynti- ja sisäänkäyntikäytännöissä on tehty kaudelle 2017 muutamia muutoksia edelliskauteen nähden.

Ennakkolippuja otteluihin myydään tuttuun tapaan osoitteessa Ticketmaster.fi, sekä Prismoissa. 14.6. pelattavasta PS Kemi – IFK Mariehamn -ottelusta alkaen ennakkolippujen myynti päättyy 1 h 30 min ennen ottelun alkua.

Sisäänkäynti otteluihin on sekä pääportilta, että rantaportilta, joissa myös lipunmyyntipisteet. Korttimaksumahdollisuus löytyy pääportilla lipunmyyntipiste 1:stä. Ennakkolipun tai kausikortin haltijoille on pääportilla varattu oma sisäänkäynti jonotuksen välttämiseksi. Portit ja lipunmyynti avataan 1 h 15 min ennen ottelun alkua.

Sauvosaaren katsomot on jaettu kahteen hintaluokkaan: Pääkatsomo ja rantakatsomo. Jälkimmäiseen hintaluokkaan kuuluvat myös päätyjen seisomakatsomot.

Pääkatsomon paikat ovat numeroituja. Ostamalla lipun pääkatsomoon varmistut siitä, että sinulla on istumapaikka koko ottelun ajan. Pääkatsomoon pääsee ainoastaan paikkanumeroidulla lipulla, joka on esitettävä pääkatsomon sisäänkäynnillä järjestyksenvalvojalle.

Mikäli sinulla on ennakkoon ostettu numeroimaton pääsylippu, rantakatsomon puolelle oikeuttava kausikortti, tai vapaalippu, voit lunastaa pääkatsomopaikan yksittäiseen otteluun lipunmyynnistä rantakatsomon ja pääkatsomon lipun hinnan erotusta vastaavaan 5 euron hintaan, ellei pääkatsomo ole loppuunmyyty.

Lippujen hinnat PS Kemin kotipeleissä:

Pääkatsomo
Normaali: 20 €
Aleryhmä (opiskelijat ja eläkeläiset)* 15 €
Lapset 7-15 v. 10 €
Rantakatsomo ja muut alueet
Normaali: 15 €
Aleryhmä (opiskelijat ja eläkeläiset)* 10 €
Lapset 7-15 v. 5 €

S-Etukortilla 2 euron alennus ostaessasi lipun ennakkoon Prisman infosta

*Alennukseen oikeuttava opiskelija- tai eläkeläiskortti esitettävä lipun oston yhteydessä.

TAKAISIN