Kaby siirtyy Englantiin

17 Veikkausliigaottelua PS Kemissä pelannut 24-vuotias Aliu ”Kaby” Djalo siirtyy Englantiin. Uusi seura on Kakkosliigan Crawley Town FC. Crawley Town FC:n ja PS Kemin välillä on ennenkin ollut pelaajaliikennettä, kun 2014 Jonte Smith tuli Kakkoseen PS Kemin hyökkääjäksi ja samana vuonna Kemissä pelasi myös kanadalainen Jon Dollery, jolla oli myös pelejä Crawley Townin paidassa.

2+1 vuotisen sopimuksen Crawley Town:in kanssa tehnyt 24-vuotias Kaby murtautui Kemissä ollessaan Guinea-Bissaun A-maajoukkueeseen, missä on tällä kaudella pelannut 3 maaottelua. Juniorina mies kävi läpi Portugalin eri ikäkausimaajoukkueet. Boavistan kasvatti vietti vuodet 2007-12 Chelsean akatemiassa ja reserveissä. Sieltä tie vei Romanian ja Puolan kautta Suomen Ykköseen ja viime vuotisen nousun kautta Veikkausliigaan. Yhteensä otteluita Kemissä Kabylle kertyi 50 ja niissä hän teki 4 maalia.

PS Kemi toivottaa Kabylle mitä parasta jatkoa urallaan ja kiittää kemiläisten jalkapalloystävien puolesta palveluksistaan.

TAKAISIN