Kuninkaat ensimmäistä kertaa SJK:n uudella stadionilla

Juhannus on vietetty ja Veikkausliiga jatkuu edelleen kahden ottelun viikkotahdilla. Huomenna on luvassa PS Kemin ensimmäinen ottelu SJK:n uudella kotistadionilla ja joukkue onkin jo matkannut Pohjanmaalle valmistautumaan. Otteluun päästään positiivista lähtökohdista, onhan meneillään viiden ottelun pisteputki. Kyseinen tappioton jakso on PS Kemin kaksivuotisen liigahistorian pisin, mutta tuon ennätyksen parantaminen on kovan työn takana SJK:n kotikentällä.

SJK:n alkukausi on ollut melkoista myllerrystä. Vielä joukkueiden edellisen kohtaamisen aikaan Seinäjoella valmentanut Sixten Boström sai vaikean alkukauden jälkeen kenkää ja tilalle palkattiin espanjalainen Jose Manuel Roca. Aika valmentajavaihdoksen jälkeenkään ei ole ollut ruusuilla tanssimista ja kesäkuun aikana joukkue on voittanut neljästä ottelusta vain yhden, häviten loput tekemättä maaliakaan. Kemiläisyleisölle mielenkiintoisinta pelaajaa SJK:n riveistä ei tarvinne arvailla, kun entinen PS Kemin kapteeni Billy Ions on jälleen “kasvattajaseuransa” vastustajana.

Kuninkaat pääsevät SJK-peliin ilman merkittäviä poissaoloja.

Ottelu alkaa kello 19.30. Vedot sisään PS Kemin tueksi osoitteesta pskemi.fi/veikkaus. Jos et pääse katsomoon, on kotoa ottelua mahdollista seurata IS Extran välityksellä (tilaussivulle kuvaa klikkaamalla)

ISExtra_Veikkausliiga_PSKEMI_980x400px

TAKAISIN