Maajoukkuenuori Omar Jama vahvistamaan PS Kemiä

PS Kemi ja Omar Jama ovat solmineet yksivuotisen sopimuksen vuoden jatko-optiolla. Vasta 18-vuotias Jama on HJK:n kasvatti ja on pelannut Klubi 04:n riveissä Kakkosta kahdella edellisellä kaudella sekä Suomen juniorimaajoukkueissa. Viime kaudella kapteenin nauhaakin joukkueessaan kantanut Jama on parhaimmillaan keskikentän keskustassa kahden suunnan pelaajana, mutta hallitsee myös kymppipaikan. Hänen vahvuuksiinsa lukeutuvat mm. peliäly, syöttötaito sekä pallonriistot.

– Tulen motivoituneena ja todella itsevarmana tänne Kemiin tekemään läpimurtokautta Veikkausliigassa. Tavoitteeni on pelata vahva kausi ja sitä kautta päästä ulkomaille pelaamaan, Jama sanoo.

Jaman myötä PS Kemillä on 22 sopimuspelaajaa. Ensimmäinen virallinen ottelu pelataan sunnuntaina, Junkohallissa vastassa on Ykkösen KPV. Ottelulippuja saa seuran toimistolta hintaan 10/5e (kausikorttilaisille aikuiset 5e ja lapset ilmaiseksi). Jos kausikorttia et vielä omista, niin myös sen saat toimistolta matkaan. Jo maksetut kausikortit ovat myöskin valmiina ja nyt noudettavissa.

Resized_21-1

TAKAISIN