Manev ja McQueen PS Kemiin

Palloseura Kemi Kings vahvistaa rivejään hankkimalla laitapuolustaja Kosta Manevin ja laitalinkki Alexander McQueenin. Manevin sopimus on yksivuotinen ja McQueenin yksivuotinen vuoden jatko-optiolla.

Makedonialaissyntyinen, Suomeen kotiutunut Kosta Manev on tuttu nimi suomifutiksen ystäville. Suurimman osan urastaan 24-vuotias puolustaja on pelannut pääkaupunkiseudulla, seuroinaan Klubi 04, Viikingit, Honka ja PK-35 Vantaa. Kaikki sarjatasot Kakkosesta Veikkausliigaan läpikäynyt Manev pelasi viime kaudella 21 liigaottelua FC Interissä, joista enemmistön topparin tontilla luutien. 182-senttinen Manev on parhaimmillaan vasempana laitapuolustajana tai topparina.
– Manev on jäänyt allekirjoittaneen mieleen jo Ykkösen ajoilta, jolloin pimensi silloin huippukunnossa olleen Cornelius Stewartin näkymättömiin. Hän on kokenut, hyvä pelaaja, PS Kemin valmentaja Jari Åhman toteaa.

Alexander McQueen on Valioliigajätti Tottenhamin kasvatti, jonka reservijoukkueesta jatkoi matkaansa Carlisle Unitediin Kakkosliigaan, eli Englannin neljänneksi korkeimmalle sarjatasolle. Carlislen paidassa 22-vuotias brittipakki pelasi 25 sarjaottelua. Marraskuussa hän debytoi maajoukkuetasolla edustaen Grenadaa ystävyysottelussa Trinidad ja Tobagoa vastaan. McQueen viihtyy parhaiten oikealla laidalla pakkina tai hyökkäävämpänä laitapelaajana. Hänen sopimuksensa sisältää kuukauden koeajan.

PS Kemi pelaa seuraavan harjoitusottelunsa huomenna kello 18:45, jolloin Arina Areenalle Junkoon saapuu Ruotsin ykkösdivisioonassa eli kolmanneksi korkeimmalla sarjaportaalla pelaava Skellefteå FF. Otteluun ei ole sisäänpääsymaksua, tervetuloa katsastamaan mahdollisesti jo kokoonpanossa olevat uudet Kuninkaat.

TAKAISIN