Niko-Petteri Kuukasjärvi ja Lassi Nurmos vahvistavat PS Kemiä

PS Kemi on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Niko-Petteri Kuukasjärven ja vuoden sopimuksen Lassi Nurmoksen kanssa. Molemmat ovat keskuspuolustajia. TP-47:n ja viimeisimpänä FC Kemin riveissä pelannut Kuukasjärvi on 17 vuotta ja kotoisin Torniosta. Hän on pelannut FC Kemissä myös Futsal-Liigaa.

Päättyneellä kaudella 22-vuotias Lassi Nurmos toimi AC Oulun kapteenina Ykkösessä. Hänellä on myös hieman kokemusta Veikkausliigasta kausilta 2014-15 RoPS:n riveistä. Nurmos oli jo vuosi sitten PS Kemissä näytillä ja nyt on aika lähteä tavoittelemaan lopullista läpimurtoa pääsarjaan.

– Parin hyvän kauden jälkeen tämä on luonnollinen steppi ylöspäin näyttämään omaa osaamista liigatasolla. Hieno päästä mittaamaan mihin rahkeet riittää, Nurmos taustoittaa.

– Tavoitteena napata iso rooli avauskokoonpanosta ja sitä kautta auttaa joukkuetta viime kautta paremmille sijoituksille.

Aiemmin laitapuolustajan tontilla esiintynyt Nurmos on pelannut pari edellistä kautta keskuspuolustajana ja tällä hetkellä kokeekin topparin paikan mieluisammaksi. Ns. modernina, pallollisena topparina Lassi nimeää vahvuuksinaan pelinlukutaidon, nopeuden ja hyvän syöttötaidon.

TAKAISIN