OPS vieraana lohkovaiheen viimeisessä kotiottelussa

PS Kemi kohtaa Suomen Cupin lohkovaiheen kolmannessa ottelussaan Oulun Palloseuran. Viikon takaisen ACO-voiton myötä PS Kemin jatkomahdollisuudet saivat hieman uutta nostetta. Oululaisvierailijoiden kyyti on ollut kahdessa ensimmäisessä Cupin ottelussa todella kylmää, ACO päihitti OPS:n 4-0 ja RoPS nuiji taululle voittolukemat 9-0. OPS onkin pakkovoiton edessä, jos mielii elätellä minkäänlaisia toiveita jatkopaikasta. Myös kotijoukkue tarvitsee ottelusta täydet pisteet, joten panosta ottelusta ei puutu. Ennakkotietojen valossa kohtuullisen selkeän ennakkosuosikin asemassa peliin lähtevät kemiläiset joutuvat varmasti tekemään täyden päivätyön voiton eteen, eikä löysäilyyn ole varaa.

Miika Juntusen luotsaama OPS on vielä alkutekijöissään joukkueen rakentamisen osalta ja Juntunen onkin ilmoittanut joukkueeseen liittyvän vielä kahdeksan uutta pelaajaa. Tähän mennessä ainoa merkittävä uusi hankinta on Kemistä takaisin Ouluun siirtynyt entinen PS Kemin maalivahti Juhani Pennanen, joka torjui palloja Suomen Monacossa kolmen kauden ajan vuosina 2014-2016. Kemiläisyleisölle jo KePS:n menestysvuosilta pelaajana tuttua OPS-manageri Juntusta ei ottelussa tulla näkemään, sillä hän on matkannut Nigeriaan hankkimaan pelaajavahvistuksia.

PS Kemi ei ole vahvistunut uusilla pelaajilla edellisestä ottelusta, mutta viimeisten täsmähankintojen haku on edelleen aktiivisesti käynnissä. Edellisen pelin poissaolijoista saattanee löytyä kokoonpanoon palaavia pelaajia, mutta joukkueen rivejä verottavat myös pienet sairastelut.

Ottelu alkaa Jungon Arina Areenalla huomenna kello 15, ovet aukeavat tuntia ennen ottelun alkua. Tervetuloa!

Lippujen hinnat:
– Aikuiset 10 euroa (Kauden 2017 kausikortilla 5 euroa)
– Lapset 7-15v 5 euroa (Kausikortilla ilmaiseksi)
– Lapset alle 7v ilmaiseksi

TAKAISIN