Oskari Forsman siirtyy FC Lahteen

Maalivahti Oskari Forsman siirtyy PS Kemistä FC Lahteen. Seurat pääsivät siirrosta sopimukseen sunnuntaina ja se astuu voimaan heti siirtoikkunan auetessa 10.7. Forsmanin korvaajasta tiedotetaan heti kun mahdollista.
— Meillä on hyviä maalivahteja joukkueessa ja näin ollen halusimme antaa Forsmanille mahdollisuuden pelata Eurooppaliigaa. FC Lahden tarjous siirrosta antaa meille mahdollisuuden myös etsiä uusia vahvistuksia joukkueeseen, painottaa PS Kemin puheenjohtaja Antti Pasanen.

Päävalmentaja David Hannah kiittelee Forsmania hänen panoksestaan PS Kemin liigajoukkueessa.
— Hän on ollut ammattilainen asenteeltaan ja työmoraaliltaan koko sen ajan, mitä hän on PS Kemissä ollut. Toivotamme hänelle perheineen onnea ja menestystä tulevalle uralle. Oskarin siirto on hyvä ratkaisu kaikille osapuolille ja joka toivottavasti myös mahdollistaa meille muutaman vahvistuksen hankkimisen.

Forsman on puolestaan tyytyväinen niin Kemissä saamaansa vastuuseen kuin uuteen etappiin urallaan.
— FC Lahti on erittäin hyvä askel ja haaste urallani tässä kohtaa. Lahti oli aloitteellinen, ja kun ”herrat” pääsivät sopuun siirrosta, niin se saatiin toteutumaan. Haluan kiittää kaikkia niitä lukuisia kemiläisiä, jotka ottivat minut seuraan ja kaupunkiin vastaan päivästä yksi alkaen lämpimästi, Forsman toteaa.

Porilaislähtöinen veräjänvartija kiittää isosti PS Kemiä myös siitä, että sen antoi hänelle ensimmäistä kertaa urallaan aidon mahdollisuuden näyttää taitonsa ykkösmaalivahtina liigassa.
— Myös kannattajat ovat olleet huikeita ja osoittaneet tukensa myös heikkoina hetkinä aina pyyteettömästi. Siitä on pystynyt ammentamaan voimia paljon. Näistä syistä johtuen Kemillä on paikka sydämessäni, ja toivonkin, että ihmiset jaksaisivat nyt ennen muuta tukea joukkuetta, sillä niin kauan kun on toivoa, on mahdollisuus saavuttaa asioita. Kiitos kaikesta, pelinsä PS Kemin paidassa tällä erää pelannut Forsman kiittelee.

TAKAISIN