PS Kemille kaksi argentiinalaisvahvistusta

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava PS Kemi on vahvistanut joukkuettaan kahdella argentiinalaispelaajalla.  Keskikenttäpelaaja Sebastian Rusculledan sopimus kattaa loppukauden ja sisältää option ensi vuodesta. Myös toppari Ignacio David Fideleffin kanssa PS Kemi on solminut loppukautta koskevan sopimuksen.

– Sebastian on erittäin kokenut pelaaja, joka tulee olemaan meille arvokas kauden viimeisten 11 pelin aikana, päävalmentaja David Hannah uskoo.

33-vuotias, 175-senttinen Rusculleda on Boca Juniorsin kasvatti. Hän on pelannut myös Amsterdamin Ajax U21 -joukkueessa, Argentiinan pääsarjan Club Athletico Tigressä ja San Lorenzossa, Equadorin pääsarjan Deportivo Quitossa, Saudi-Arabian pääsarjan Al-Ahli Jeddahissa, Kreikan superliigan Panetolikos Agriniossa, Chilen Santiago Wandadersissa sekä useissa Argentiinan Nacional B-sarjan joukkueissa.

29-vuotias, 188-senttinen Ignacio David Fideleff on pelannut viimeksi Islannin pääsarjan ÍBV Vestmannaeyjarissa. Hän on edustanut myös Italian Serie A:ssa Napolia ja Parmaa sekä Israelin liigan Makkabi Tel Avivia. ”Nachon” lähtöseura on argentiinalainen Newell´s, ja hän on pelannut myös maan pääsarjan Club Athletico Tigressä ja Paraguyan Club Nacional Asunciónissa. Fideleff auttaa pelaamisen ohessa myös joukkueen valmennusta puolustuspään osalta.

– Myös Ignacio tuo meille rutkasti kokemusta kauden viimeiseen peleihin, Hannah arvioi.

Rusculleda on pelikelpoinen jo ensi sunnuntain KuPS-ottelussa. Myös ylikunto-ongelmien vuoksi tovin sivussa ollut Justus Lehto palaa joukkueen vahvuuteen.

EDIT: Uutista muokattu Fideleffin sopimuksen osalta 9.8.2018 klo 20.05.

TAKAISIN