PS Kemille kaksi kovaa vahvistusta

PS Kemi vahvistaa rivejään kahdella meritoituneella pelaajalla. Laitapuolustaja Abdoulie Mansally siirtyy Kemiin 1+1-mittaisella sopimuksella ja toppari Aubrey David kahden vuoden sopimuksella. 28-vuotias Mansally on vasen laitapuolustaja, joka kykenee pelaamaan myös ylempänä laidalla. Kokenut gambialainen on tahkonnut Pohjois-Amerikan pääsarjaa Major League Socceria noin 150 ottelun verran seuroinaan New England Revolution, Real Salt Lake ja Houston Dynamo sekä edustanut Gambian maajoukkuetta.

– On ilo olla täällä oppimassa ja myös tuomassa kokemusta joukkueeseen. Pelaan ensimmäistä kertaa ammattilaisjalkapalloa USA:n ulkopuolella. Odotan positiivisena villiä ja ilontäyteistä kautta, Mansally tarinoi.

Lähtöjään Guyanasta mutta nykyään Trinidad ja Tobagon maajoukkuetta edustava Aubrey David on raamikas 191-senttinen toppari, joka on pelannut kaikkia puolustuksen pelipaikkoja. 26-vuotias vasenjalkainen David on tuttu myös Suomen kentiltä, edustihan mies FF Jaroa Veikkausliigassa kaudella 2014. Sen jälkeen hän on pelannut Kazakstanin ja Costa Rican pääsarjoissa sekä hieman myös MLS-liigaa FC Dallasin paidassa.

– Mukava olla takaisin Suomessa, kaudesta 2014 Jarossa jäi hyvä maku. Kiva olla täällä, David totesi.

PS Kemin puheenjohtaja oli luonnollisesti mielissään uusista vahvistuksista.

– Olemme erittäin tyytyväisiä uusimpiin vahvistuksiin, joilla on paljon kokemusta maailman kentiltä. Meidän kovasti uusiutunut nuori joukkue tarvitsee juuri tällaisia kokeneita huippupelureita näyttämään esimerkkiä jokapäiväisessä tekemisessä, seuran puheenjohtaja Antti Pasanen kommentoi.

20170226_125336                                                              Aubrey David ja Abdoulie Mansally edustavat PS Kemiä kaudella 2017

TAKAISIN