PS Kemille kaksi uutta vahvistusta

PS Kemi on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. Keskuspuolustaja Juuso Laitisen sopimus on yksivuotinen, keskikenttäpelaaja Justus Lehdon yksivuotinen vuoden optiolla. 26-vuotias Laitinen on kokenut puolustaja, joka on pelannut Ykköstä kotikaupungissaan Kotkassa ja FC Jazzissa. Lisäksi häneltä löytyy kokemusta Viron pääsarjasta Levadian riveistä. Miehen vahvuuksiin lukeutuvat fyysisten ominaisuuksien lisäksi mm. hyvä potkutekniikka.

– Tosi hyvillä fiiliksillä tulen Kemiin pelaamaan, en ole vielä pelannut peliäkään Veikkausliigassa, joten odotan mielenkiinnolla tulevaa kautta ja tätä mahdollisuutta, Laitinen taustoittaa.

Vasta 19-vuotias Justus Lehto siirtyy Kemiin Porista, jossa edellinen kausi oli nuorukaiselle todellinen täysosuma. Lehto nousi FC Jazzin A-junioreista Kakkosen PPT:n kautta FC Jazzin edustusjoukkueen avauskokoonpanoon Ykköseen. Ykkösessä hän osui myös maalipuiden väliin kolmesti. Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana hän viihtyy parhaiten kymppipaikalla, mutta kykenee pelaamaan myös molemmilla laidoilla.

– Nyt oli oikea aika ottaa seuraava askel uralla ja täällä on loistava kehitysympäristö, Lehto kertoo.

Vahvuuksiinsa Lehto lukee syöttötaidon, ensimmäisen kosketuksen ja juoksuominaisuudet.

Laitisen ja Lehdon myötä PS Kemillä on kasassa 16 sopimuspelaajaa.

TAKAISIN