PS Kemille kolme uutta pelaajaa

Palloseura Kemi Kings vahvistaa miehistöään merkittävästi juuri ennen Veikkausliigan alkua. Lisää kolumbialaisverta tuovat 184-senttinen keskuspuolustaja Eduar Zea ja 193cm pitkä keskikenttäpelaaja Julian Guevara. Hyökkäyspäähän ilmatilan herraksi saapuu gambialainen Momodou Ceesay. Kaikkien sopimukset ovat yksivuotisia vuoden jatko-optiolla.

Eduar Zea Chavez on pelannut urallaan Kolumbian pääsarjaa ja ykkösdivisioonaa eri joukkueissa sekä USL-sarjaa Yhdysvalloissa. 27-vuotias toppari on nuoruudessaan edustanut Kolumbian U17-maajoukkuetta MM-kisoissa, joukkuetoverinaan mm. nykyinen huippupelaaja James Rodriguez. Sneyder Julian Guevara Munoz on monipuolinen keskikenttäpelaaja, joka hallitsee niin laidat kuin keskustan puolustavan ja hyökkäävän roolin. 24-vuotiaalla pelurilla on kokemusta Ecuadorin ja Kolumbian toisiksi korkeimmilta sarjatasoilta. Kemiin Guevara siirtyy maltalaisseura Naxxar Lionsista.

Peräti 195-senttinen hyökkääjäkolossi Momodou Ceesay on kiertänyt urallaan useita huippuseuroja. Sveitsiläisen Grasshopperin junioreissa ja Chelsean reserveissä uransa Euroopassa aloittanut Ceesay on pelannut Belgian, Slovakian, Kazakstanin ja Israelin pääsarjoissa seuroinaan mm. KVC Westerlo Belgiassa, Kairat Almaty Kazakstanissa ja MSK Zilina Slovakiassa. Ceesay oli maaleillaan mukana viemässä Slovakian ykkösseuraa Zilinaa Mestarien Liigan lohkovaiheeseen vuonna 2010, jossa samassa lohkossa pelasivat Chelsea, Marseille ja Spartak Moskova. Lempinimeä Zico totteleva 28v kärkimies on pelannut myös kymmenisen ottelua Gambian maajoukkueessa tehden muutaman maalin.

_DSC8929Muok                                           Julian Guevara vasemmalla, Eduar Zea toinen oikealta (Kuva Teemu Kvist)

TAKAISIN