Nämä ovat Palloseura Kemin kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) varausehdot. Osapuolina ovat Palloseura Kemi (myöhemmin PS Kemi) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

PS Kemi järjestää vuonna 2018 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja PS Kemin miesten edustusjoukkueen Veikkausliigakauden 2018 kotiotteluihin. Kausikortin kampanjahinta on 59 €. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 2000 sitovaa kausikorttivarausta.

Asiakkaan osallistuessa PS Kemi Kausarihaaste 2018 -kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

1. Kampanjan toteutuminen
Kampanjan tavoitteena on saada 2000 kausikorttivarausta. PS Kemillä on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.

2. Kampanjaan osallistuminen
Asiakkaan tulee osallistua kampanjaan PS Kemin verkkosivuilla www.pskemi.fi, sähköpostitse kausarihaaste@kemikings.fi, PS Kemin toimistolla (Valtakatu 19) tai Cafe Lainessa (Kemin Uimahalli). Osallistuessa asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja. Kausikorttien määrällä ei ole rajoitusta asiakasta kohden.

3. Kampanja-aika
Kampanja käynnistyy 9.1.2018 ja päättyy 3.2.2018. PS Kemillä on oikeus muuttaa päättymisaikaa.

4. Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen
PS Kemi ilmoittaa kampanjan toteutumisesta PS Kemin nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan osallistumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

5. Kampanjaan sitoutuminen
Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan varaamansa kampanjahintaisen kausikortin hintaan 59 €/kortti. Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa laskuteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.

6. Kausikortin maksaminen
Kampanjan toteutuessa PS Kemi lähettää asiakkaalle asiakkaan osallistumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on linkki kausikortin maksamiseen. Maksuaika on 14 vuorokautta laskun lähetyksestä. Myöhässä olevasta maksusta peritään korkolain mukainen viivästyskorko. Sähköpostin puuttuessa viesti maksuohjeista lähetetään puhelinnumeroon. Kortin voi maksaa myös fyysisessä toimipisteessä.

7. Hyväksytyt maksuvälineet
Kausikortin voi maksaa käteisellä, yleisimmillä verkkopankkitunnuksilla sekä maksukorteilla. Liikunta ja kulttuuri -maksuvälineillä maksettaessa on oltava yhteydessä PS Kemin toimistoon kausarihaaste@kemikings.fi. Liikunta ja kulttuuri -maksuvälineissä tulee olla kulttuuriominaisuus.

8. Kausikorttien toimitus
Kausikortit noudetaan nimeä vastaan PS Kemin erikseen ilmoittamasta noutopisteestä.

9. Kausikortin voimassaolo
Kausikortti on aluekortti, joka oikeuttaa myös pääkatsomoon vapaaksi jääneille paikoille. Paikkaliput jaetaan kausikorttilaisille saapumisjärjestyksessä ottelukohtaisesti. Kausikortti on voimassa PS Kemin Veikkausliigan kotiotteluissa kaudella 2018 sisältäen myös evakkopelit Rovaniemellä ja Oulussa.

10. Muut ehdot
Kausikortin haltija ja ottelutapahtumiin saapuva sitoutuu noudattamaan Veikkausliigan yleisiä ehtoja. Ehdot ovat luettavissa osoitteessa: www.veikkausliiga.com/veikkausliiga/ehdot