PS Kemin latukahvila siirtyy Selkäsaaresta uusiin tiloihin

PS Kemi lopettaa Selkäsaaren Latukahvilan isännöimisen ja avaa uuden, ympärivuotisen kahvilan Kemin golfkentän yhteyteen.

PS Kemin talkooväki kiittää nöyrästi ja erittäin lämpimin ajatuksin kaikkia Selkäsaaren Latukahvilan kävijöitä ja yhteistyökumppaneita. On ollut ilo palvella teitä yli kymmenen vuoden ajan. Latukahvilan idyllinen ilmapiiri ja välitön tunnelma ovat olleet talkooväen ja asiakkaiden yhteinen aikaansaannos, josta luopuminen ei ollut helppo päätös. Asiaan kuitenkin vaikuttivat epävarmuus omistajan tahtotilasta, vaihtelevat ja välillä todella haastavat sääolosuhteet, logistiikkaongelmat ja talkooväen jaksaminen.

Palloseura Kemi Kings ry on tehnyt yhteistyösopimuksen Kemin Golf Klubi ry:n ja Kemin seudun Golf Oy:n kanssa. PS Kemi aloittaa ympärivuotisen kahvilatoiminnan 15.1.2019 ja Kemin kaupungin liikuntapalvelut aloittaa jälleen golfkentän ladun ylläpidon. Kemi saa uuden Latukahvilan, jossa palvelut pelaavat, vesi ja lämpö tulevat ”putkia” pitkin. Enää ei tarvitse lähteä kylmiltä pisteiltä hiihtämään, vaan kaikki hiihdon ystävät voivat nauttia lämpimästä ja tankata itsensä ennen ja jälkeen ulkoilun.

Golfkentän latu lähtee golfklubin pihalta ja yhdistyy monipuoliseen Tervaharju-Takajärvi-Ristikangas-Pertajärven latuverkostoon. Toivottavasti tapaamme jälleen myös uudessa toimipisteessämme!

TAKAISIN