PS Kemin taustalle vahva tukiryhmä

Kolmanteen Veikkausliigakauteensa valmistautuva PS Kemi on saanut taustalleen vahvan tukiryhmän.
Ryhmä koostuu entisistä kemiläisistä, joilla on on vahva yhteys kemiläiseen jalkapalloon ja liike-elämään. Ryhmällä on myös suuri intohimo lajin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja vaikuttamiseen Meri-Lapin alueella.
Ryhmään kuuluvat tällä hetkellä Kari Karppinen, Hannu Waris, Robert Lappalainen ja Heikki Vedenoja. Ryhmän kokoonpano tulee vielä kasvamaan ennen kauden 2018 alkua.
– Taustaryhmän kanssa on käyty keskusteluja kesän ja syksyn aikana heidän mukaantulostaan toimintaamme. Kun sarjapaikka Veikkausliigassa varmistui, asiat ovat edenneet nopeasti toivotulla tavalla, kertoo PS Kemin seurajohtaja Arto Hakala.
Taustaryhmä toimii PS Kemin neuvonantajana Meri-Lapin alueen keskeisten vaikuttajien ja sidosryhmien kanssa sekä edesauttaa yhtiön talouden ja kannattavuuden pitkäjänteistä kehittämistä.
Ryhmä tukee ja auttaa myös valtakunnallisessa yhteistyössä eri tahojen kanssa sekä luo entistä parempia edellytyksiä kansainvälisen näkyvyyden parantamiseksi ja tätä kautta luo vetovoimaa myös pelaajahankinnoissa.
– Olen vakuuttunut, että ryhmän jäsenillä on paljon annettavaa PS Kemille toimintojen kehittämisessä, Hakala uskoo. 

TAKAISIN