Reza Heidari PS Kemin riveihin

Keskikenttäpelaaja Reza Heidari siirtyy PS Kemin riveihin 1+1 -mittaisella sopimuksella. Iranilaisia sukujuuria omaava 20-vuotias Heidari debytoi Veikkausliigassa jo kaudella 2014 FC Hongan riveissä. Viime kaudella PK-35 Vantaan paidassa 18 liigaottelua pelanneen miehen mieluisin pelipaikka on keskikentän pohjalla puolustavassa roolissa. Aggressiivisen pallonriistäjän vahvuuksia ovat kaksinkamppailujen lisäksi hyvä tekniikka.

– Kiinnostusta oli muutamalta Veikkausliigan seuralta ja myös Ruotsin Superettanista, mutta olen varma siitä että PS Kemi on minulle tällä hetkellä paras mahdollinen paikka kehittyä, Heidari taustoittaa seuravalintaansa.

– Tällä kaudella odotan itseltäni ja joukkueelta todella paljon. Kemiin en ole tullut etsimään kavereita tai bilettämään, olen tullut tänne tekemään tulosta ja kunnollista läpimurtoa Veikkausliigaan, määrätietoinen nuorukainen toteaa.

Reza Heidari on PS Kemin 19. sopimuspelaaja. Tositoimiin päästään jo lähiaikoina, kun ensimmäinen harjoitusottelu pelataan ensi viikolla ja Suomen Cup pyörähtää käyntiin kahden viikon päästä.

TAKAISIN