SatamaRun 2018

SatamaRun 2018 tulospalvelu osoitteessa http://resultservice.fi/2018/satamarun/
Reaaliaikainen online-tulospalvelu löytyy: http://online4.tulospalvelu.fi/tulokset/fi/2018_satamarun/

 

SatamaRun on Palloseura Kemi Kings ry:n järjestämä hyväntekeväisyysjuoksutapahtuma, jossa sykkii hyvä sydän. Osallistumismaksuista hyväntekeväisyyteen lahjoitetaan 20 %. Hyväntekeväisyyskohde on yleisön ehdottama. SatamaRun juostaan 7.7.2018.

SatamaRunin osallistujien kesken arvotaan tänäkin vuonna eri yrittäjien ja liikkeiden lahjoittamia tuotteita ja lahjakortteja. Tapahtumaan voi ilmoittautua täällä:
http://pskemi.tapahtumiin.fi/fi/

 

Reittikuvaus

Reitti on uusi, nopea, tasainen ja helppo. Pääasiassa reitti on asfaltoitu. Reittimittaus suoritettiin toukokuussa 2017 SUL:n virallisen mittaaja Olavi Peuran toimesta.

Huoltopisteet

Reitillä on viisi huoltopistettä, jossa tarjolla on energiajuomaa, vettä ja mehua. Osalla pisteistä on tarjolla myös rusinoita, pähkinöitä ja suolakurkkuja.

Palvelut tapahtumapaikalla

Lähtö- ja maalipaikka sijaitsee Kemin sisäsatamassa. Sisäsataman välittömässä läheisyydessä on Sauvosaaren Urheilupuisto, josta löytyy pukuhuoneet ja peseytymistilat. Pukuhuoneet ovat käytettävissä osallistujille ennen ja jälkeen tapahtuman. Aloituspaikalla on myös vartioituja telttoja, joissa voi säilyttää tavaroita juoksun ajan. Tästä lisää tietoa osallistujakirjeessä.

Ennen SatamaRunin lähtölaukausta suoritetaan yhteinen alkujumppa.

Lähtö

Lähtö on klo 14. Kilpasarjoissa on ajanotto. Harrastesarjalaisia pyydetään lähdössä sijoittumaan kilpasarjalaisten taakse. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja.

Ilmoittautuminen verkossa, ennakkoilmoittaminen päättyy 30.6.2017 klo 24.

MiniMaraton: 10€
5 km: 20€
10 km: 25€
21 km: 30€

Jälki-ilmoittautuminen

MiniMaraton: 10€
5 km: 25€
10 km: 30€
21 km: 40€

Jälki-ilmoittautuminen perjantaina 6.7.2018 PS Kemin toimistolla Kauppakatu 8 3.krs (Käynti Valtakatu 19), 94100 Kemi klo 12-18 ja kisapäivänä kisakansliassa Kemin sisäsatamassa klo 11-13.

Juoksunumeroiden jako

Juoksunumeron voi hakea ennakkoon PS Kemin toimistolta perjantaina 6.7.2018 klo 12-18 sekä kisakansliasta juoksupäivänä klo 11-13 välisenä aikana. Asiasta tiedotetaan myös osallistujille lähettävällä sähköpostilla.

Palkinnot

Kaikissa kilpasarjoissa palkitaan kolme ensimmäistä. Palkintoina on rahapalkintoja, lahjakortti- ja tavarapalkintoja sekä useita osallistuneiden kesken arvottavia palkintoja.

Peruutus

Koska kyseessä on hyväntekeväisyystapahtuma, niin osallistumismaksu voidaan palauttaa osittain vain lääkärintodistusta vastaan.

Vakuutus

Järjestäjällä ei ole osallistujille vakuutusta, joten jokainen vastaa itse omasta vakuutuksestaan.

Lisätiedot

Hyväntekeväisyyden tuoton jakaminen organisoidaan yhteistyössä alueen sosiaalipalveluiden ja diakoniatyön kanssa sekä liikuntajärjestöjen avulla.

Yhteystiedot

Email: satamarun.kemi@gmail.com
Puhelin: 044 533 2358/projektityöntekijä Sini Hölttä
040 703 9939/ tapahtumavastaava Maarit Pulkkinen

Sarjat

Sarjat löytyvät ilmoittautumissivulta.

MiniMaraton

SatamaRunin osallistuminen on mahdollista myös perheen pienimmille. Lasten oma MiniMaraton juostaan samana päivänä kuin SatamaRun eli 7.7.2018. Myös MiniMaratonilla kerätään varoja hyväntekeväisyyteen ja MiniMaratonin 10 €:n osallistumismaksu menee lyhentämättömänä suoraan tähän tarkoitukseen. MiniMaratonin matka on 500 – 1000 m.

MiniMaratonilla palkitaan kaikki osallistujat. Sarjoja on tarjolla seuraavasti:

0 – 4v.
5 – 8v.
9 – 12v.

Lähtö

MiniMaraton starttaa klo 11. Paikka tarkennetaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua verkossa tai paikan päällä. Ilmoittautuminen on samanhintainen.

Peruutus

Koska kyseessä on hyväntekeväisyystapahtuma, niin osallistumismaksu voidaan palauttaa osittain vain lääkärintodistusta vastaan.

Lisätiedot

Hyväntekeväisyyden tuoton jakaminen organisoidaan yhteistyössä alueen sosiaalipalveluiden ja diakoniatyön kanssa sekä liikuntajärjestöjen avulla.

Vakuutus

Järjestäjällä ei ole osallistujille vakuutusta, joten jokainen vastaa itse omasta vakuutuksestaan.

SatamaRunin osallistujien kesken arvotaan tänäkin vuonna eri yrittäjien ja liikkeiden lahjoittamia tuotteita ja lahjakortteja. Tapahtumaan voi ilmoittautua täällä: http://pskemi.tapahtumiin.fi/fi/

SatamaRunin valmisteluja voit seurata myös Facebookissa: www.facebook.com/satamarun 
                                                         ja Instagramissa @satamarun_charity