Tuttu englantilaisvastustaja harjoitusottelussa

PS Kemi saa huomenna kansainvälisiä vieraita Junkohalliin, kun harjoitusottelussa vastaan asettuu englantilainen akatemiajoukkue RIASA. RIASA eli Richmond International Academic and Soccer Academy on pohjoisenglantilainen jalkapalloakatemia, jossa opiskelijat voivat pelaamisen ohessa suorittaa korkeakoulututkinnon. PS Kemi on toiminut yhteistyössä akatemian kanssa jo muutamia vuosia ja kemiläisten riveihin on RIASA:n kautta siirtynyt mm. Joey Spivack ja lähes sata ottelua Kemissä pelannut Christian Eissele. Joukkueet ovat kohdanneet kerran aiemmin, kaudella 2013 PS Kemin Englannin harjoitusleirillä. Tuolloin ystävyysottelu päättyi Kuninkaiden voittoon juuri Eisselen maaleilla 2-1. Nyt RIASA leireilee vastavuoroisesti Kemissä.

Huomenissa Jungon sametilla vastuuta lienee luvassa koko pelaajistolle ja ensimmäistä kertaa mukana nähdään myös Aubrey David ja Abdoulie Mansally. Edwin Salazar ei ole pelikuntoinen loukkaannuttuaan keskiviikkona.

Ottelu alkaa Jungon Arina Areenalla kello 16 ja kaikki pääsyliput maksavat vain vitosen. Ovet auki tuttuun tapaan tunti ennen pelin alkua. Tervetuloa seuraamaan kansainvälistä ystävyysottelua!

TAKAISIN